Bisnes dengan modal paling rendah!!

Assammualaikum w.b.t

Hani doakan sahabat semua dalam keadaan sihat dan sejahtera serta dimurahkan rezeki oleh Allah SWT.

Manusia di dunia ini semua ada impian. Besar atau kecil pasti ada impian. Sama jugalah dengan saya.Impian saya banyak, Malam-malam sebelum tidur selalu berangan. Syoknya dapat itu, syoknya dapat ini. Tapi kalau dok berangan aje bila nak capai impian nya?

Impian kalau tak diusahakan memang takkan dapat. Sebab hidup di dunia realiti tak sama dengan drama. Allah dah kata siapa berusaha dan beramal soleh pasti berjaya. Allah pasti makbulkan cuma cepat atau lambat sahaja.

Alhamdulillah Allah dah makbulkan impian saya untuk melancong percuma bersama suami. Alhamdulillah rezeki saya dapat pekerjaan dengan gaji yang baik. Alhamdulillah anak-anak saya semua sihat dan bijaksana. Alhamdulillah dapat pembantu rumah yang baik dan boleh dipercayai.
Alhamdulillah Allah temukan saya dengan bisnes SHOM bersama The Diamond Circle dan G8 Unity.

Kini saya pasang impian untuk membantu seramai mungkin wanita di luar sana untuk menaikkan taraf hidup mereka. Saya nak wanita di luar sana bahagia dan tidak tersepit akibat keadaan kewangan mereka. Apa yang saya belajar dari Leader dan Mentor di TDC adalah, untuk berjaya, hubungan dengan rakan kongsi perlu dijaga. Bila mereka berjaya, maka berjayalah kita. Kalau kita penting diri, nak kaya sorang diri, memang boleh. Tapi semua itu sementara. Banyak kes saya perhatikan, bila manusia itu penting diri, sekejap aje jatuh. Tidak bertahan lama. Sebab Allah dah aturkan begitu.

#norainezamshahprotege

Bersama Ikon G8 Unity, Hanis Haizi. Memiliki income 6 angka dengan berniaga bersama SHOM

Bersama dengan group yang kuat, produk yang berkualiti dan telah terkenal di pasaran, saya yakin saya dapat membantu rakan-rakan wanita saya di luar sana untuk berjaya mencapai kestabilan kewangan dan akhir sekali kebebasan kewangan.

Jadi, saya membuka peluang kepada rakan-rakan saya di luar sana untuk turut serta bersama kami. 

Tahun ni trip ke Switzerland, Paris dan Germany. Mana tahu kan rezeki kita dapat pergi. Best kan best?

Katalog terbaru

Modal serendah RM47.00 dah boleh berbisnes. Dapat free produk lagi bila register. Kalau nak lagi cepat dan fokus, saya share G8 Unity Power Plan. Bonus pertama sahaja cecah RM5,000.00 ke RM6,000.00 . Boleh whatsapp saya ya untuk kita borak-borak tentang power plan.

RAIHANI - 012-5592576

20 yang terawal akan dapat hadiah istimewa dari saya.

Jadi , jangan tunggu lagi. Cepat kita sama-sama tambah pendapatan kita.

Bonus saya
Banyakkan . Best ke best?


Hingga bertemu lagi.

Raihani Ramelan
TDC Premium Beautiful Expert
G8 Unity Business Consultant.

No comments:

Post a Comment