Friday, 22 November 2019

Premium Beautiful 360 Thera Pant

Assalammmualaikum w.b.t,

Hari ini nak berkongsi satu produk terbaru dari Sahajidah Hai-O.

Dilancarkan pada Oktober 2019, produk terbaru dari siri Premium Beautiful ini memang sangat hebat dan menakjubkan. Wah over di situ.

Memperkenalkan 360 PREMIUM BEAUTIFUL THERA PANT!!!!!


Untuk close view, boleh click link di bawah : Dah boleh simpan kain dalam dalam almari. Kalau dulu risau nak pakai jubah dan kain sebab takut terbuka aurat, dengan adanya Thera Pant, masalah selesai. Sekarang nak pakai jubah dan baju kurung dah tak perlu risau sebab Thera Pant ni panjang sampai atas buku lali.  

Pertama kali menyarung Thera Pant, saya dapat rasakan perut saya terus flat. Lemak di bahagian perut dan pinggang dikunci oleh Thera Pant dengan begitu rapi sekali. Thera Pant menggunakan material Ultra - Fiber cooling dari Jepun dan teknologi tenunan honeycomb. Sebab tu bila pakai, tak terasa rimas langsung. Sangat selesa, tak merengsa dan tak rasa gatal-gatal.


Rekabentuk dan ciri Thera Pant membantu untuk mendapatkan perut yang kempis, punggung yang anjal dan peha yang kecil.


Untuk anda yang tak suka pakai korset berlapis-lapis sebab rimas dan panas, anda patut cuba Thera Pant. Thera Pant didatangkan dengan zip dan cangkuk. Sangat toilet  friendly. Sebab itu ramai client saya yang dah berusia suka Thera Pant. Mudah untuk mereka buka bila nak buang air. Selain daripada fungsi untuk memastikan bentuk badan pemakai kemas tanpa ada benjolan lemak yang terkeluar di sana sini, Thera Pant juga berfungsi sebagai terapi untuk bahagian kaki dan betis . Nama Thera itu sendiri dari perkataan THERAPY. 

Disertakan dengan titik magnetik akupuntur serta teknologi FIR, Thera Pant membantu untuk memperbaiki peredaran darah , memperbaiki tahap metabolisma, melegakan kepenatan dan tekanan serta mengurangkan sakit otot. Ramai pengguna menggunakan Thera Pant ketika bersukan dan bersenam, termasuk diri saya sendiri. Tidak terasa kebas di kaki, punggung dan peha bila exercise. 
 Sama seperti Premium Beautiful, Thera Pant didatangkan dengan warranty seumur hidup. Segala kerosakan dan servis pembaikan adalah percuma. Dengan harga promosi yang sangat sangat berbaloi, ramai dah yang beli sampai HQ kehabisan stock.

Jom kita baca testimoni dari pelanggan yang telah memiliki Thera Pant :

1) Sakit pinggang, slip disc dan sakit kaki berkurangan.

 2) Perut kempis dan bentuk badan lebih kemas.
Jadi, tunggu apa lagi. Dapatkan Thera Pant sekarang. Click link di bawah untuk pertanyaan lanjut :
Hubungi saya segera ya. 

Selamat mencuba Thera Pants...💗💗💗💗💗
No comments:

Post a Comment