RAIHANI RAMELAN - PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

Success is not final, failure is not fatal, it is the courage to continue that counts - Winston Churchill

Friday, 9 November 2018

SM SSM AWARD SEPTEMBER 2018

Assalammualaikum w.b.t,

Apa khabar semua? Agak lama blog bersawang. Jadi Hani mulakan kembali penulisan Hani di blog ni.

Alhamdulillah syukur bulan lepas Hani dapat naik pentas untuk terima recognition kenaikan pangkat dari Sales Manager ke Senior Sales Manager dalam Sahajidah Hai-O. SubhanaAllah gembira sebenarnya dengan kejayaan peribadi ni. Dalam masa setahun berniaga dapat 2 kali kenaikan pangkat. 

Untuk capai SSM (Senior Sales Manager), jumlah sales berkumpulan mestilah cecah minimum RM60,000 dan ada seorang Senior Manager dilahirkan dalam group. 




Ramai sebenarnya yang menerima award dari SHOM tempohari. Penuh perkarangan IDCC dengan Usahawan SHOM. Memang sangat sangat teruja dan suka tengok ramai usahawan wanita melayu yang dah berjaya dalam bisnes ini.

Tahniah semua

Hani terima pengiktirafan pada sesi petang. Tengahari dah sampai IDCC untuk sesi bergambar dengan Leader dan rakan kongsi. Paling best siap ada fresh flowers dari Leader untuk kami yang naik pentas. Syok betul dapat layanan first class dari semua.

Bersama CDM Shaliza Aziz


Bersama CDM Norain Nizar

Bersama DSM Wanie Zaaba


Apapun Hani bersyukur walaupun umur dah 37 tahun, dapat juga capai sesuatu dalam hidup. 

Muda-muda dah berjaya. Tahniah semua.

Berniaga dengan SHOM ni yang bestnya kita boleh ambil selama mana kita nak untuk capai pangkat. Bangga juga dengan diri sendiri dalam masa setahun dapat 2 kali kenaikan pangkat. Lagi cepat naik lagi stabil income sebenarnya. Tapi Hani pilih sederhana, tak laju tak cepat tapi konsisten.

Walaupun Hani bekerja, sistem perniagaan SHOM sangat membantu Hani untuk bina rangkaian dengan mudah. Online platform pun disediakan, dah tak perlu nak pergi stokis selalu dan produk pun terus diposkan oleh SHOM. Memang senang sangat. 

Paling Hani suka SHOM sentiasa keluarkan produk baru yang berkualiti dengan harga berpatutan yang sesuai untuk semua golongan.

Apapun, Hani nak ucapkan terima kasih pada DDM Suhaili ISa, CDM Ain dan CDM Shaliza yang banyak beri ilmu berniaga. Paling penting dapat satu team dengan mereka yang hebat berniaga dalam G8 Unity. Kelas percuma setiap 1-2 kali sebulan, O group lagi, session with mentor pun ada. 



Anyway, Hani taknak tulis panjang-panjang. Target selepas ini nak pastikan rakan kongsi naik pangkat dan buat sales gemuk. 

So, nak join group Hani bolehlah whatsapp terus ya. Kita buat sampai jadi. Macam biasa Hani tak menjanjikan bulan dan bintang, tapi dengan semangat dan niat yang betul, Hani boleh bantu anda untuk berniaga walaupun dengan bermodalkan RM47.00 sahaja. 


Jadi, Jangan malu dan segan, whatsapp Hani 012-5592576. InshaAllah dengan izin Allah.


Sampai jumpa lagi di next award. 





Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature
Japan Nov 2015