RAIHANI RAMELAN - PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

Success is not final, failure is not fatal, it is the courage to continue that counts - Winston Churchill

Tuesday, 30 January 2018

Premium Beautiful Expert

Assalammualaikum,

Hari ini Hani nak cerita tentang bisnes Hani. Hani adalah Premium Beautiful Expert dan juga G8 Unity Business Consultant.

Sejarah Hani bermula sebagai pengguna premium beautiful.

Hani ada masalah berat badan dan sakit pinggang yang agak serius selepas melahirkan anak no 2 pada 2012.

Sejak itu berat badan semakin naik dan kemuncaknya hingga cecah 96kg bila mengandungkan anak ketiga pada 2016.

Transformasi Hani bersama Premium Beautiful
So selepas bersalin, Hani berjaya turunkan berat hingga 85kg. Tapi selepas itu stagnant. Takut berat makin naik, selepas hari raya tahun lepas, Hani terus pakai premium beautiful setiap hari. Akhirnya alhamdulillah pada September tahun lepas, berat turun ke 71kg, badan pun reshape kemas dan sakit pinggang pun hilang.


Pada mulanya taknak berbisnes ni. Tapi bila saudara mara dan kawan-kawan tegur perubahan ketara Hani dari situ Hani mula belajar cara untuk menjadi Premium Beautiful Expert.

Dalam group The Diamond Circle, sejarah kami adalah dari pengguna  dan jatuh cinta dengan premium beautiful , yang akhirnya terus fokus menjadi usahawan memasarkan korset premium beautiful dan produk Sahajidah Hai-O yang lain.

Berbeza dengan group yang lain, Group The Diamond Circle (TDC) sememangnya pakar tentang korset premium beautiful. Kami diajar cara yang betul untuk memperkenalkan korset ini pada mereka yang memerlukan.

Sudah tentunya perlukan modal untuk berniaga kan? Benar Hani mula-mula ragu-ragu juga. Tapi Hani teruskan juga niat sebab yakin dengan kualiti produk dan juga keteguhan Syarikat Sahajidah Hai-O.

Alhamdulillah Hani bermula dengan modal 10 set Premium Beautiful.  1 Hani pakai, 2 Hani jadikan sample dan 7 Hani jual. Ini sahaja modal yang anda semua perlukan sekali seumur hidup untuk menjadi Premium Beautiful Expert.
Hani bersama Upline Suhaili Isa bersama 10 set Premium Beautiful.
Semua habis terjual dalam masa 2 bulan.



Alhamdulillah bonus pertama Hani sahajah mencecah RM5,000. Hani berjaya menjual 7 korset tersebut dalam masa 2 bulan. Pertama kali dalam sejarah hidup berniaga dapat untung dan modal dalam masa begitu singkat.

Sekarang ni dah masuk 6 bulan Hani menjadi Premium Beautiful Expert. Order untuk korset Premium Beautiful sentiasa ada. Income pasif Hani pun tak kurang dari 3 - 4 angka sebulan.

Berama Founder TDC Shaliza Aziz dan antara
CDM yang menubuhkan G8Unity
Bersama Upline dan rakan kongsi G8 Unity.



Kini Hani ingin melebarkan perniagaan untuk mencari dan mendidik rakan kongsi untuk sama-sama menjadi Premium Beautiful Expert menggunakan platform G8 Unity. Tak pandai tak apa. Group kami ada menyediakan kelas dan training serta dipantau oleh Leader-leader hebat yang akan membimbing anda semua untuk berjaya dalam perniagaan ini.

Hubungi Hani ya di talian 012-5592576 untuk mengetahui tentang perniagaan ini.

Cantik, sihat dan kaya. InshaAllah.


Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature
Japan Nov 2015